Закупівля в рамках проекту «Від серця до серця»

З метою виконання завдань, визначених проектом «Від серця до серця», який здійснюється в рамках суб-гранту проєкту EU4CSOs Emergency Actions за фінансової підтримки Європейського Союзу, що реалізується БО «Мережа 100 відсотків життя Рівне», Громадською організацією  «Міжнародна асоціація психологів по роботі з горем та тяжкою втратою» отримано пропозиції постачальників відповідної санітарно- гігієнічної продукції та обрано постачальника.
За наданими ціновими пропозиціями постачальником продукції стала оптова фірма – постачальник товарів медичного та санітарно-гігієнічного призначення у Закарпатській області. Постачальник не лише надає відповідну продукцію, але й бере на себе видатки, пов’язані із логістикою тобто доставкою товару на місце. А це означає, що закуповуючи якісні товари за меншою ціною, Громадська організація  «Міжнародна асоціація психологів по роботі з горем та тяжкою втратою» матиме змогу допомогти більшій кількості нужденних.

Дякуючи злагодженій та чіткій взаємодії з постачальником, санітарно-гігієнічні засоби прибули до місця майбутньої видачі. Так, закуплено підгузки для дорослих різних розмірів у кількості 445 упаковок у кожній з яких є 30 підгузків, пелюшки одноразові розміром 90 на 60 см у кількості 101 упаковка, у кожній з яких по 30 пелюшок. Додатково закуплені 112 тюбиків крему для догляду за шкірою з аргініном та 110 упаковок вологих серветок для догляду за шкірою, де у кожній упаковці по 68 серветок.
Для полегшення підбору правильного розміру підгузка на видному місці розміщено пояснення щодо відповідності обхвату талії в сантиметрах розміру підгузка, вказаного на упаковці.

Щоб члени родини або доглядачі важкохворих легко орієнтувалися, оголошено не лише адресу видачі засобів, але й розміщено повідомлення, які чітко вказують місце видачі.
Для отримувачів допомоги оголосили вичерпний перелік необхідних документів, серед яких:

  • Паспорт особи, яка потребує засобів догляду з реєстрацією Тересвянській громаді або довідку внутрішньо переміщеної особи;
  • посвідчення особи з інвалідністю, або копію медичного документу про хворобу, або поважний вік особи, що потребує засобів догляду. У разі, якщо допомога отримуватиметься не особою, якій потрібні засоби догляду, потрібен паспорт особи, яка здійснює догляд.
    Видача здійснюється із місця зберігання продукції, де кожен може бачити і сам процес видачі, і залишки наявних засобів. При цьому усі засоби розкладено по полицях, щоб до усього був доступ і усе було видно.
    Розуміючи, що і пелюшки і підгузки є досить об’ємними, і просто в руках відповідну кількість засобів додому не донесеш, місце видачі обрали із безпосереднім виходом на безпечну бічну дорогу, де отримувачі мають змогу завантажити продукцію. Крім того, ця дорога біля місця видачі дозволяє здійснити виїзд на трасу без необхідності розвертати автомобіль.
    Отже, у нас усе готово і ми розпочинаємо видачу санітарно-гігієнічних засобів для догляду за важкохворими та мало мобільними членами родин.

Проект «Від серця до серця» здійснюється в рамках суб-гранту проєкту EU4CSOs Emergency Actions за фінансової підтримки Європейського Союзу, що реалізується БО «Мережа 100 відсотків життя Рівне».

Діяльність в межах проекту є виключною відповідальністю суб-грантера проєкту EU4CSOs Emergency Actions «Міжнародної асоціації психологів по роботі з горем та тяжкою втратою» і не обов’язково відображає позицію Європейського Союзу.

StandWithUkraine #ПрямуємоРазом #EU4CSOsEmergencyActions