Спікер фестивалю ”Святкуємо життя” – Броннікова Іріна

Практичний психолог. Практик нумеролог. Керівник інформаційно — консультативного центру “Нумерологія Успіху” і школи “Нумерологія online & offline”. Керівник психологічного зотерічного центру “Сьома Варта”. Консультант Екології Думки. Системне моделювання, робота як запит через трансформаційно-психологічні ігри та МАК технології. Автор проєктивної метафоричної гри “ТаНуРас”. Радіестензіолог. Автор і ведучий семінарів по нумерології. Організатор воркшоп духовних практик Місце Сили.

Чи помічали, як іноді ми свідомо чи несвідомо виводимо на папері фігурки? Шукали прихований сенс в цьому? Навіть в хаосі можна знайти зв’язок між подіями, а тим більше, коли ми шукаємо закономірності або прагнемо пізнати нове. Коли мозок зайнятий, наші руки знаходяться під контролем підсвідомості та передають сигнали з глибини душі. Наприклад, той же мимовільне малювання фігурок. При цьому можна побачити в незначних деталях справжню сутність людини, приховану під маскою свідомості.
Це ваша душа обходить фільтри логічного сприйняття, проривається через них.
Працюючи з кодами, можна протестувати себе, опрацювати свої життєві питання. Розуміючи принципи руху енергії у Всесвіті, можна отримати ключі до наших прихованим силам і унікальному потенціалу, а, значить, ПІЗНАТИ СЕБЕ.

Код Сакральної планіметрії — це інструмент, що допомагає розширити рівень нашої свідомості, наблизитися до нашої внутрішньої суті, зцілюючи та гармонізуючи. І, як наслідок, отримати розуміння свого шляху в цьому житті, здоров’я, удачу і достаток.
Адже це все закладено в Даті нашого Народження.
З одного боку, так. АЛЕ … як багато наших внутрішніх бар’єрів, страхів, помилкових програм і установок, про які ви навіть не підозрюєте, через те, що вони знаходяться в підсвідомості й, найчастіше, родом з дитинства або родових програм. Але саме вони лежать в основі багатьох проблем у відносинах з собою та оточуючими людьми. Тестування і дасть вам відповідь, наскільки ви гармонійні.

Робота над собою буде успішною, якщо ви:
– не боїтеся змін у власному житті;
– готові зрозуміти та оцінити внутрішнє Я;
– не хочете жити чужим життям, нав’язаної в дитинстві, соціумом, або придуманої вами.

Відвідавши майстер-клас, Ви:
– зрозумієте принципи Сакральної планіметрії Енергій у Всесвіті:
– протестуєте глибинну підсвідомість. Розум здивується;
– отримаєте Коди Сакральної планіметрії, відображені в даті народження.

Докладніше про фестиваль http://psyhelp.com.ua/events/svyatkuyemo-zhyttya/