Про себе

Вітаю! Мене звати Ольга, я дипломований психолог, гештальт-терапевт у навчанні. У професію я прийшла через особисту кризу, через власний пошук ідентичності, через намагання знайти свій найкращий шлях у житті та стати тією, ким я хочу бути насправді – і особистісно, і професійно. Пройшла через розгубленість, біль, страхи та невідоме. Багато працюю зі своїм тілом та постійно відкриваю тісний зв’язок між тілесними та психічними процесами людини.

Моя робота з клієнтом зосереджена на вивченні поточних досвідів клієнта та його взаємодії зі мною. Я вважаю, що саме те, що відбувається між нами тут і зараз – це ключовий момент для розвитку та змін. Саме тому поруч зі мною можна проживати вільно свої емоції, що народжуються: дратуватись, плакати, сміятись, мовчати, вагатись, злитись, не відчувати нічого тощо.

У моїх відносинах з клієнтом важливою є аутентичність і емпатія. Моя мета полягає в тому, щоб розуміти і приймати всі аспекти клієнта, його унікальність та потенціал, тим самим сприяючи глибокому особистісному розвитку.

Маю спеціалізації з психосоматики та з роботи з дітьми, підлітками та сім’єю, наразі прохожу спеціалізацію по роботі з травмою та курс по роботі з військовими та їхніми сім’ями. Врівноважена, доброзичлива, маю гарне почуття гумору, чую клієнта, працюю у бережній та підтримуючій манері. Маю постійну особисту та групову терапію, працюю під регулярною супервізією, маю професійні альянси з колегами із суміжних профілів: дитячий терапевт, психіатр, тренер фізичної реабілітології, корекційний психолог – під запит рекомендую їх своїм клієнтам.

Освіта

Університет економіки та права «КРОК»

2022-2024 Магістр

Київський Гештальт Університет

2019-по цей день Гештальт-терапевт
Немає затверджених відгуків для показу!