Про себе

Доброго дня або вечора. Будемо знайомі?

Мені 42 роки. Я практикуючий психолог. У професію прийшла вже в усвідомленому віці, маючи сім’ю і двох дітей. Крім того  за плечима вже було дві освіти, театральна кар’єра та  11 років роботи з сім’ями в складних життєвих обставинах і фахівцями соціальної сфери.

Добре розуміючи, що моя сильна сторона підтримувати, розуміти, допомагати робити вибір як близьким людям, так і тим, з ким співпрацювала професійно, пішла навчатися гештальт-терапії (і отримувати вже третє свою освіту) в Київський Гештальт Університет.

КДУ є єдиним вищим навчальним закладом України, який отримав акредитацію Європейської Асоціації Гештальт-Терапії (EAGT) і Європейської Асоціації Психотерапії (EAP). Це дає мені можливість, вже на протязі 6 років, отримувати психотерапевтичну освіту, що відповідає Європейським стандартам. Цей мій досвід буде тривати і надалі, незважаючи на наявні більше 500 годин паралельного навчання в базових і спеціалізованих програмах навчання КГУ, особистої терапії, групової терапії, супервізії та інших необхідних кроків на шляху становлення психотерапевта.
На даний момент я практикуючий психолог / гештальттерапевт (що навчається)  з клієнтської практикою в 5 років, фахівець з арт-методів в гештальт-підході, фахівець з ненасильницької комунікації. Є навички медитації в конфліктах.
Як практикуючий психолог я працюю очно і онлайн.

Проблематика, з якою працюю:

-Дитячо-батьківські відносини / конфлікти.
-Сепарація.
-Проживання втрати, розлучення.
-Проблеми / кризи в стосунках.
-Тривожність, панічні атаки, іпохондрія.
-Розлад харчової поведінки.

Є великий досвід роботи з дітьми, зокрема з підлітками, як індивідуально так і в груповому форматі (останні три роки працюю психологом у школі).

Коротко про мою практичну роботу можна сказати так: супроводжую Вас на життєвому шляху, допомагаючи знайти рівновагу, підвищити якість життя і знайти гармонійні відносини з собою та оточуючими.

Освіта

Запорізький національний технічний універсітет

01.09.2017/19.01.2019 Ступінь вищої освіти: магістр. Професійна кваліфікація: психолог, викладач вищих навчальних закладів, консультант ЦПМПК

Київський гештальт універсітет

листопад 2015/ березень 2022 Гештальт терапевт

Закінчила спеціалізацію “Арт-методи в гештальт-терапії та консультуванні”

Досвід роботи

Приватний комплекс непереривної освіти "Ейдос"

листопад 2018/червень 2020 Практичний психолог

ЗСШ №95

вересень 2020 Практичний психолог
Немає затверджених відгуків для показу!